Buna ziua,
Am stat cu chirie intr-un apartament pentru 3-4 zile pentru suma de 650 lei, bani care ne-au fost opriti atunci cand ne-au pus sa parasim apartamentul, obligandu-ne sa ne scoatem toate lucrurile pe scara... Am plecat de-acolo din cauza gandacilor - persoana cu care stateam se simtea rau, nu putea manca, a plans... n-a mai vrut sa stea.
Proprietarii sunt foarte agresivi, ameninta si injura, n-au vrut sa chemam deratizarea si sa-i plateasca - nu reusesc sa ma inteleg cu ei pentru a ne da partea de bani inapoi.
Ce pot face in cazul in care n-am incheiat un contract de inchiriere, dar am dovada transferului bancar in contul sotiei pentru suma de 2300 lei? Daca ar fi sa impartim 1100 lei /luna "impartiti" la 30 zile, ar fi 36 lei / luna "ori" 4 zile "egal" 144 lei. Cum as putea recupera suma de 500 lei? Sa nu mai pun in calcul 2 zile folosite pentru a ne muta lucrurile.
Ei ma acuza de hartuire si santaj. Cum m-as putea face vinovat de asta daca eu nu vreau decat sa recuperez banii dati pentru chirie?
Nu este precizat pentru ce a fost făcută plata. Am incercat să vorbesc cu soția lui care mai este și medic la Regina Maria: n-am știut că o femeie poate vorbi într-un așa hal.
ynocentta a scris:
In documentul de transfer bancar este precizat pentru ce a fost facuta plata?
Daca in documentul bancar nu este precizat concret ce reprezinta suma,platitorul poate invoca inclusiv un imprumut
In cazul in care nu exista incheiat contract de locatiune ,mai greu se poate proba obiectul platii
Probleme cu un vecin
adelinel
Buna seara. Va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez in urmatoarea problema: Locuiesc intr-un bloc cu doua scari(cu cate 4 apartamente pe scara), acum 4 ... (vezi toată discuția)