avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate Ocav

Activitate Ocav

buna ziua,
doresc sa stiu va rog daca este corect sa fiu trecut 2 persoane la intretinere daca am fost plecat din tara si am revenit pe data de 17 seara ale lunii?? ce demersuri pot face si daca se incalca vreo lege din partea administratorului. multumesc
Răspuns la discuția camera supraveghere


POPA GHEORGHE a scris:

Aveti loc de parcare mentionat ca fiind fix intr-un document eliberat de primarie, contracost ?
Parcarea nu poate fi supravegheata prin camere video individuale, montate de cetateni, doar de catre primarie pentru toata zona respectiva.

Buna seara,
Multumesc frumos pentru raspuns dar locul da este unul platit dat de către primărie. Sa inteleg ca nu am voie nici asa sa instalez.? mulțumesc anticipat.
bună ziua,

doresc sa stiu daca este legal sa-mi instalez o camera video la balcon pt locul de parcare. Dacă nu dc si ce trebuie sa fac sa fie totul legal.
multumesc anticipat.
Discuție Parcări
Buna ziua. Am achiziționat un apartament in Bucuresti iar fostul proprietar deținea si parcare plătită totul in regula asta se intampla in 2017. Dupa incheierea contractului de vanzare cumpare al apartamentului nu am mers sa preiau pe numele meu si parcarea. La un interval de timp relativ scurt am plecat din tara si am revenit in decembrie. Atunci am mers cu fostul proprietar sa facem cedarea de parcare dupa numele pe al meu. Acum după 4 luni de așteptare a răspunsului celor de la parcări am avut surpriza de a afla ca locul de parcare cedat de fostul proprietar mie apartine altcuiva. La cererea unor detalii mi s-a spus că trebuia in cel mult 2 saptamani de la încheierea contractului sa fi depus si actele pt parcare. Eu pot demonstra cu contractul de munca ca nu am fost in tara si nici nu am avut o informație referitor la acest aspect mai ales că parcarea era plătită pe tot anul de fostul proprietar. Ce pot face in acest caz??Multumesc frumos.