avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parcări
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Parcări

Buna ziua. Am achiziționat un apartament in Bucuresti iar fostul proprietar deținea si parcare plătită totul in regula asta se intampla in 2017. Dupa incheierea contractului de vanzare cumpare al apartamentului nu am mers sa preiau pe numele meu si parcarea. La un interval de timp relativ scurt am plecat din tara si am revenit in decembrie. Atunci am mers cu fostul proprietar sa facem cedarea de parcare dupa numele pe al meu. Acum după 4 luni de așteptare a răspunsului celor de la parcări am avut surpriza de a afla ca locul de parcare cedat de fostul proprietar mie apartine altcuiva. La cererea unor detalii mi s-a spus că trebuia in cel mult 2 saptamani de la încheierea contractului sa fi depus si actele pt parcare. Eu pot demonstra cu contractul de munca ca nu am fost in tara si nici nu am avut o informație referitor la acest aspect mai ales că parcarea era plătită pe tot anul de fostul proprietar. Ce pot face in acest caz??Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:28, 13 Aprilie 2018
Nu aveti ce sa faceti,locurile au ajuns sa fie pandite cu anii de catre alti soferi interesati,In general parcarile sunt reglementate in hotarari consiliul local,puteti studia si contractul de inchiriere al fostului proprietar sa vedeti ce clauze sunt prevazute.
Fiind vorba despre loc de parcare concesionat de primarie,evident aceasta din ratiunifinanciare are interesul sa realoce locurile de parcare celor interesati
Atat timp cat dv in timp util nu ati desfasurat demersuri sa ptreluati locul de parcare sa incheiati nou contract de concesiune,respectivul loc detinut de vanzator nu il mai puteti solicita
Daca mai exista locuri de parcare libere depuneti documentele necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare platita, autorizatie retrasa Eduardedd Eduardedd Buna ziua! Am in proprietate un apartament si o casa, in apartament am locuit pana sa-mi cumpar casa si detin un loc de parcare in fata blocului, in baza unei ... (vezi toată discuția)
Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare lisandraa lisandraa buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)