avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate Corduneanu Loredana

Activitate Corduneanu Loredana

Buna ziua! Soțul este plecat în străinătate și este angajat la o firma germana. Mă incadrez sa depun dosarul pentru tichete sociale-sprijin educațional pe suport electronic?
Buna seara! Bunica a lăsat un certificat de moștenitor socrului meu doar pe casa nu și pe pământ. Bunica nu a avut acte pe pământ pentru că străbunicu a făcut schimb de pământ cu biserica. Casa este construita pe pământul biserici . Daca ne facem cadastru pe porțiunea de pământ unde vrem sa ridicăm casa . Vom putea sa ne facem și acte pe noi sau trebuie făcut cadastru pe toată porțiunea de pământ?
Va mulțumesc
Bună seara! Dacă socrul meu are certificat de mostenitor este valabil și ca act de proprietate? El este singurul mostenitor.
Discuție Alocații
Bună ziua! Dacă soțul meu este plecat în Germania și firma germana ii face alocație la fete. Pot primi și alocație de la statul german și alocația din România?
Discuție Acte casa
Bună ziua! Soțul meu poate face acte pe casa dacă el este trecut în primărie după moartea bunicii lui fără a da acord socrul meu?
Va mulțumesc
Discuție Stimulent
Bună ziua! Eu pe 1 iunie ar trebui sa ma întorc la serviciu ptr a beneficia de stimulent. Dacă Mall nu se deschide as putea depune dosarul ptr stimulent sau nu? Mulțumesc
Bună ziua! Pana la ce vârstă pot primi bunici indemnizatie pe nepot?