avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete sociale-sprijin educațional pe suport ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete sociale-sprijin educațional pe suport electronic

Buna ziua! Soțul este plecat în străinătate și este angajat la o firma germana. Mă incadrez sa depun dosarul pentru tichete sociale-sprijin educațional pe suport electronic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 30 August 2022
Legea nr. 126/2002 stabilește că pot beneficia de acest sprijin elevii care se află în întreținere familiilor al căror venit mediu net lunar pe membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an, este de maximum 50% din salariul de baza minim brut pe țară (salariul minim brut în 2022 este 2.550 RON, 50% reprezintă 1.275 RON).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul ... bucovineanu69 bucovineanu69 Bună ziua. Bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul pe mebrul de familie ca sa depui 2022 pe semestrul II. Am văzut în ordinul de minister ca 1572 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe salariale ... florinflorentina florinflorentina Buna ziua,societatea la care am lucrat are restanțe salariale față de mine de circa 50000 ron/doresc sa dau in judecată firma/nu imi pot permite un avocat ... (vezi toată discuția)
Burse sociale elevi cristina velescu cristina velescu as dori sa stiu ce acte imi trebuie si ce venit trebuie sa avem pe membru de familie pt a obtine bursa scolara.si cat este aceasta bursa?.multumim! (vezi toată discuția)