avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Activitate Nicole85

Activitate Nicole85

I-am luat telefonul dar face rost pe la scoala.Este un copil care invata bine,iar la terapie nu vrea sa mai mearga ,pe motiv ca o enerveaza terapeutul

gi-jane2 a scris:

poate ca ar trebui sa ii luati instrumentele.
mergeti in continuare la terapie.

Tatal este prezent,suntem o familie deschisa,nu sa pus problema violentei,sau a alcolului,suntem cu,capul pe umeri.Cu ea am discutat deschis despre toate pericolele ce o pandesc.Am pedepsit-o luandu-i relefonul,dar la scoala..printre prieteni..face rost..Practic imi demonstreaza mereu ca poate face doar cum vrea ea!

Liliana Gradinaru a scris:

Ce control parental aveti pe aceste instrumente? Unde isi face conturi?
Luati in calcul ceva conferinte despre pericolele de pe internet la care sa mergeti impreuna. Tatal e prezent in viata ei?



Am o fata de 14 ani,foarte rebela.Am fost cu ea la psihoterapeut.Isi face diverse conturi...,vb cu diferiti indivizi,iar eu nu am acces.Credeti ca politia ma poate ajuta cumva?sau ce pot sa fac sa nu ajunga prada celor rau intentionati.
Răspuns la discuția Hartuire
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma voi ocupa chiar maine.Va multumesc din suflet

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Răspuns la discuția Hartuire
Va multumesc din suflet

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Plangere o puteti depune la politie sau parchet.


Răspuns la discuția Hartuire
Plangerea trebuie sa o fac la tribunal,sau la orice sectie de politie.Va multumesc.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Se poate face și "in rem" plângerea penală, urmând ca organele de cercetare penală să-i descopere identitatea.

Răspuns la discuția Hartuire
Da,sa interesat la colege de numarul de telefon,si de program.Imi denigreaza imaginea,si imi este teama ca nu stiu ce vrea de la mine.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

A venit in mod repetat la locul dvs de munca?de ce va este teama?

Răspuns la discuția Hartuire
Lucrez la un hipermarket din Ploiesti.In trecut,venea sa spele masina unde eu lucram,imi facea avansuri.Eram si sunt casatorita,iar atunci mi-am dat demisia ca sa scap de el.Acum dupa atata timp,nu imi da pace.Imi este jena de ce v-or crede colegii,imi este teama sa nu imi strice casnicia,imi este teama ca nu stiu ce are in cap.Cum as putea sa fac plangerea daca nu stiu numele lui complet si nici nu stiu unde locuieste

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Se poate formula o plângere potrivit art 208 Cod Penal, dacă apreciați că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de hărțuire!
În ce sector lucrați? pt a determina astfel Parchetul competent :)
Un aspect de-o importanță paroxistică la această infracțiune este perseverența infracțională, o transformare în succesiune temporală a urmăririi fără drept, urmată de starea de temere a victimei.
Ce interes considerați că are? Speculativ, amoros, intimidant?

Discuție Hartuire
Buna ziua,un barbat pe care l-am cunoscut acum 12 ani,pe cand lucram la o spalatorie auto,acum nu imi da pace.Ma cauta la noul loc de munca,le cere colegelor nr de telefon.Nu stiu de unde este,si cunosc doar numele mic.Va rog,ce as putea sa fac?Imi este teama.