Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o fata de 14 ani, foarte rebelă, cu care nu pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o fata de 14 ani, foarte rebelă, cu care nu pot comunica. Credeți că poliția mă poate ajuta cumva?

Am o fata de 14 ani,foarte rebela.Am fost cu ea la psihoterapeut.Isi face diverse conturi...,vb cu diferiti indivizi,iar eu nu am acces.Credeti ca politia ma poate ajuta cumva?sau ce pot sa fac sa nu ajunga prada celor rau intentionati.
Cel mai recent răspuns: Shakur28 , utilizator 13:42, 11 Ianuarie 2019
Nu.
poate ca ar trebui sa ii luati instrumentele.
mergeti in continuare la terapie.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce control parental aveti pe aceste instrumente? Unde isi face conturi?
Luati in calcul ceva conferinte despre pericolele de pe internet la care sa mergeti impreuna. Tatal e prezent in viata ei?

Tatal este prezent,suntem o familie deschisa,nu sa pus problema violentei,sau a alcolului,suntem cu,capul pe umeri.Cu ea am discutat deschis despre toate pericolele ce o pandesc.Am pedepsit-o luandu-i relefonul,dar la scoala..printre prieteni..face rost..Practic imi demonstreaza mereu ca poate face doar cum vrea ea!

Liliana Gradinaru a scris:

Ce control parental aveti pe aceste instrumente? Unde isi face conturi?
Luati in calcul ceva conferinte despre pericolele de pe internet la care sa mergeti impreuna. Tatal e prezent in viata ei?I-am luat telefonul dar face rost pe la scoala.Este un copil care invata bine,iar la terapie nu vrea sa mai mearga ,pe motiv ca o enerveaza terapeutul

gi-jane2 a scris:

poate ca ar trebui sa ii luati instrumentele.
mergeti in continuare la terapie.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. ... Anca 34 Anca 34 Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. Aș dori să plec de acasă am 16 ani jumătate, as vrea sa merg la iubitul meu el având ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Renuntare la unul dintre copii mariblaj mariblaj am un fiu in varsta de 13 ani.doreste sa renunte la scoala,pleaca de acasa de dimineata pana seara impotriva vointei mele.din pacate nu asculta nimic din ce ii ... (vezi toată discuția)