avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Manea Daniel

Activitate Manea Daniel


Deci art 195..e facut "in gluma"!! Putem sa facem public orice, oricand!! Trimite amanta poze, le postez fara probleme... Multumesc!!

Eu vorbesc din punct de vedere legal! Am instiintat o ca nu pot ajunge la sedinta deoarece am treaba si ca imi pare rau ca nu pot ajunge deoarece voiam sa lamuresc anumite lucruri!! Avea dreptul legal sa citeasca mesajul meu in sedinta si sa comenteze ca nu ii plac asemenea oameni? I l am trimis personal, nu pe grupul clasei.
Art 195? Dar art 302 , faptul ca un profesor este considerat functionar public? M a denigrat fara nici un temei ..
Buna seara!! Revin cu probleme de la scoala. In aceasta seara , am avut sedinta cu parintii. Nu am putut participa dar am aflat ca doamna diriginta a citit public mesajul pe care i l am trimis personal, denigrandu ma si spunand in timpul sedintei ca nu i plac persoanele ca mine! Intrebarea este, avea dreptul legal sa vorbeasca despre mine in lipsa mea si sa mi faca public mesajul personal?Avem si grupul clasei, daca voiam ,ii scriam acest lucru acolo! Intotdeauna in sedinte face de ras copiii , din acest motiv parintii prefera sa lipseasca..
Răspuns la discuția Coasigurat care munceste 2 luni
Va multumesc! Dar trebuie sa anunț undeva, la serviciu poate
Buna ziua!! Soția mea nu este angajată de câțiva ani , fiind coasigurat in sistemul de sanatate. Am dus de la Anaf acea adeverință cum ca nu are venituri si declaratia pe proprie răspundere că nu lucrează nicăieri. Problema este ca pe octombrie si noiembrie va avea venituri, mai mari decât salariul minim pe economie, găsindu si ceva legat de alegerile prezidențiale ce vor avea loc în curând. Vreau sa fim corecți, sa declarăm acest lucru, dar nu stiu de unde sa începem. Totul este legal, cu impozite platite la stat de catre angajatori.După aceea, va putea fi din nou coasigurat? Unde trebuie sa mergem? Va multumesc!


Da, nu pot lupta cu problemele reale.. cand profesoara de biologie este sora cu cea de romana care preda franceză , iar cea de franceza romana, amândouă fiind fiicele domnului de geografie care este soțul doamnei de informatică, fiind in acelasi timp nașul doamnei de istorie care este fata directoarei.. amuzant, nu?
Doamna avocat, revin la aceeași idee! Teoretic,aveti dreptate, practic , sunt legat de mâini și de picioare!! Nu am nici o vina pentru faptul că acești copii,Goe, sunt needucați!! Nu vad de ce trebuie sa ma abat de la "normele" mele, pentru a mi pregăti copilul pentru viata de la o varsta atât de mică.. nu vad de ce nu pot sa mi continui ideea ca violența nu e buna, ca naște acelasi lucru .. nu doar o data am inchis ochii si mi am inchipuit ca ma duc la acel copil si l scutur sa l doară asa cum il doare pe copilul meu!! Aici va vorbesc ca părinte, nu as face asta niciodata! Mai am multe sa l învăț pe copilul meu, nici al meu nu este perfect, dar stie ca diferenta intre oameni si animale este că oamenii gandesc si ar trebui să se controleze in cazuri de genul acesta
.stie ca doare cand te lovești si de asta nu ar da niciodata in nimeni!! Reclamația de anul trecut deja are efecte asupra copiluluisi cu durere in suflet spun ca trebuie sa l mut de la o scoala unde merge cu frica.. De cand a intrat în clasa , diriginta ne a spus ca stie care suntem cei ce "stam bine cu scrisul" ,iar prima replica adresata copilului meu a fost:" ia sa vad ce stie geniul ala cu toate concursurile naționale luate cu premiul 1!".. plânge, nu mai mănâncă, si din copilul vesel si jucăuș..a devenit o umbra!



Nu am nici o îndoială că așa va fi.. Ca sa va dau un exemplu: marți, 13, 3 ceasuri rele:)) mama mea de 84 de ani a intrat (aproape) in comă diabetica. Am sunat la 112 la Salvare la 10.45. Au zis ca vine imediat. După 2 ore si ceva de așteptare, a plecat soția mea cu ea la Urgență. La Triaj i s a spus sa o duca acasa , ce sa i mai faca ei.. A scos soția 100 de lei și de fata cu toti i a dat. I a luat si a acceptat să i faca fișa de internare. La 6 ore de la apel a aparut si Salvarea. Ce sa fac, sa ma lupt si cu ei? Am obosit.. ma strecor cum pot, asta i realitatea si nu o pot schimba oricata dreptate as avea..