avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Gabygaby86

Activitate Gabygaby86

Buna ziua
Asociatie de locatari nu exista in blocul meu....si as vrea sa stiu care este distanta minima de a monta un leagan de geamul meu?
Buna seara.....din pacate si eu am aceeasi problema cu crearea unui loc de joaca exact intrw blocuri....
M-ar interesa sa stiu ce distanta este minima obligatorie intre geamul meu si amplasarea unui leagan/banca?
Buna seara
Am 2 intrebari la care as dori si eu raspuns....prima este daca pot face ceva impotriva copiilor care au transformat geamul si peretele locuinței mele in poarta de fotbal (eu stând la parterul unui bloc...)
Iar a doua intrebare este oare exista o limitată intre peretele meu si montarea unui leagan si a unei bănci?
Răspuns la discuția Informatie
O da in instanta dar asta înseamnă cheltuieli pe care nu le pot suporta...
Discuție Informatie
Buna ziua problema este următoare...stau la parter...si vrea sa fac curat si reparatii la subsolul blocului....iar unii din vecinii nu vor sa contribuie la cheltuieli pe motiv că nu-i intereseaza sau ca nu locuiesc in apartamentul respectiv......intrebarea este cum ii pot face sa plateasca ....de specificat ca blocul nu are asociație de proprietari?
Răspuns la discuția Somaj
Salariata 3 ani
Discuție Somaj
Bună ziua dacă în noiembrie se termina șomajul iar în ianuarie nasc ce pot face pt a nu pierde indemnizația pt creșterea copilului?
Răspuns la discuția Indemnizația de somaj
Buna ziua mai o întrebare au dreptul sa îți taie șomajul daca însărcinată fiind refuz sa merg la anumite locuri de munca propuse de ei?
Răspuns la discuția Indemnizația de somaj
Acum va întreb eu mai am 5 luni din șomaj iar sarcina este la început ...o luna .deci o sa nasc după ce termin șomajul mai primesc indemnizația?
Buna ziua eu sunt in șomaj de la data de 15 februarie......iar acum sunt am rămas însărcinată.....întrebarea mea este pot beneficia de indemnizație?