avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Informatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Informatie

Buna ziua problema este următoare...stau la parter...si vrea sa fac curat si reparatii la subsolul blocului....iar unii din vecinii nu vor sa contribuie la cheltuieli pe motiv că nu-i intereseaza sau ca nu locuiesc in apartamentul respectiv......intrebarea este cum ii pot face sa plateasca ....de specificat ca blocul nu are asociație de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 10 Februarie 2020
Daca nu exista la nivelul condominiului constituita asociatie de proprietari care sa preia administrarea partii comune condominiu,si daca amiabil nu puteti determina locatarii sa contribuie la administrarea si intretinerea partii comune condominiu,analizati oportunitatea actiunii in instanta civila
O da in instanta dar asta înseamnă cheltuieli pe care nu le pot suporta...
Atat timp cat nu exista constituita asociatie de proprietari iar proprietarii nu inteleg sa participe la achitarea prestatiilor aferente intretinerii partilor comune din condominiu unica varianta este acea ca acestia sa fie obligati de catre instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatari care nu vor sa contribuie la actiunea de curatare subsol cta_cta1 cta_cta1 ..buna ziua...locuiesc la parterul unui bloc fara asociatie de locatari in Calarasi...intrebarea mea este urmatoarea...daca unii dintre locatari nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Obligat sau nu vecinul pentru schimbarea usilor de la intrare? AdrianTionut AdrianTionut Buna, Am o intrebare legata despre propietarii care nu vor sa plateasca. De ani de zile mai exact vreo 15 ani nu s-a mai schimbat nimic la bloc, usi ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligate unitatile comerciale de la parterul blocului sa suporte schimbarea tevilor de scurgere apa menajera si canalizare de la subsolul blocului ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, 16 apartamente. La parterul blocului sunt 3 unitati comerciale: ... (vezi toată discuția)