avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate leonard1971

Activitate leonard1971

Bună ziua. Autoturismul este pe numele soției și RCA pe numele băiatului in vederea înstrăinări. Eu conduc auto trecut în RCA Se poate circula ??
De ce nu răspundeți concret Da sau Nu.
..
Bună ziua. Am avut Srl dar din 2015 nu am mai avut activitate. In 2025 Am radiat firma. Pot distruge documentele (facturi,nir-uri,raporte gestiune,rapoarte casă )??
Dacă am poprire pe salariu de la executor judecătoresc se vede la ANAF??
Daca se face RCA pe serie de șasiu pe un an de zile (am nevoie de 1 luna in vederea înmatriculări) este valabilă în continuare fără nume proprietar ??
Bună ziua. Dacă am Nr. Roșii și îmi expiră autorizația de circulație provizorie trebuie să mai plătesc taxa pentru numere sau se eliberează alta autorizație valabilă pe aceleași numere ??

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Depinde pentru ce si cum v-ati inteles.
Pentru a scoate carte de identitate în vederea înmatriculări !!
Bună ziua. Am cumpărat mașina din parc auto. Cine trebuie să facă RAR . Vânzătorul (parcul auto ) sau eu cumpărător.
Bună seara. Tatăl meu a predat permisul de conducere la poliție din motive de sănătate Se poate face RCA dacă nu mai are permis. Autoturismul îl conduc eu (fiul) . La noul RCA se poate să mă treacă pe mine la mențiuni sau ceva de genul aceasta .
Bună seara. Alcool la volan 0.83 pe echilotes. Am fost audiat de 2 ori (ultima 2011) parchetul militar Ploiești. Permisul suspendat în 21.11. 2019. Ce este de făcut. Menționez dosarul nu mai este la parchetul militar Ploiești. ? Am fost in martie 2010 să plătesc probele biologice și mi sa spus că au fost ridicate de Poliție. .

Mihăilă Sebastian a scris:

Oferiti mai multe detalii. De ce e suspendat si pe ce perioada? Din 2019 pana in prezent au trecut totusi 3 ani