Cred ca nu ati citit bine ce am scris.
Nu am solicitat niciodată card de cumpărături de la banca sau semnat ceva pentru card cumpărături .
Am depus sesizare cu număr de înregistrare la sediul central al băncii .Mi-au comunicat verbal ca acel card a fost făcut pe naspa neexistând vreo cerere semnată din partea mea ,nu exista dosar .A fost făcut intr-o agenție in care nu am călcat niciodată .
Ce pot sa fac din punct de vedere legal?Banca evita sa îmi dea un răspuns in scris ,contul a fost închis la câteva ore după ce am depus sesizarea .
Am fost acum câteva zile la banca sa-mi fac un card de cumpărături ,mi-au spus ca am deja un card de cumpărături pe contul meu din 2016 făcut intr-o agenție in care nu am călcat niciodată .Am solicitat printr-o sesizare dosarul și semnăturile mele pentru acel card de cumpărături solicitând un răspuns pe mail ,încă nu am primit nici un răspuns oficial .Am fost intr-o sucursala sa ii întreb cât mai durează pana se rezolva solicitarea mea ,mi-au spus ca cardul a fost închis ,nu au nici un dosar cu semnăturile
Mele pentru acel card .
Oficial nu am nici un răspuns de la banca in privitnta sesizări mele.
Ce pot sa fac in acest caz ?Au voie să-mi facă card fără acordul meu ?
Știți care este diferența între 500 km autostrada și 500 km mers pe drum național?
Nu vi sa întâmplat niciodată sa depășiți viteza legală?
Dacă era dreptul meu de ce nu m-a informat ca pot sa am obiecțiuni.
-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-
Am fost amendat pentru ca am depășit viteza regulamentara.Domnul agent nu Mi-a oferit dreptul sa scriu obiecțiuni (nici el nu a vrut sa scrie) a lăsat spațiu gol la “alte mențiuni”.Pot contesta procesul verbal pentru acest motiv?