avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost amendat pentru că am depășit viteza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost amendat pentru că am depășit viteza regulamentară, iar polițistul a lăsat spațiu gol la “Alte mențiuni”. Pot contesta PV pentru acest motiv?

Am fost amendat pentru ca am depășit viteza regulamentara.Domnul agent nu Mi-a oferit dreptul sa scriu obiecțiuni (nici el nu a vrut sa scrie) a lăsat spațiu gol la “alte mențiuni”.Pot contesta procesul verbal pentru acest motiv?
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum dovediti acest lucru si anume ca agentul constatator nu v a permis sa completati rubrica obiectiuni.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Si cum dovediti acest lucru si anume ca agentul constatator nu v a permis sa completati rubrica obiectiuni.

Nu am fost singur in mașina, au mai fost încă 2 persoane cu mine in mașina.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Formulati plangere impotriva PV de contraventie.
Solicitati audierea martorilor daca nu incalca prevedereile codului de procedura civila in materia martorilor.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz puteti solicita audierea martorilor respectivi .
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar! rog raspuns! indubitabil indubitabil Buna ziua. Va postez mai jos contestatia pe care am facut-o in urma unui eveniment nefericit pe care l-am avut. Va rog sa imi estimati sansele castigarii ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru depasirea vitezei daniz daniz Am fost surprins de un radar care era in mers pe un DN cu viteza de 117 km/h, pe motiv ca drumul era in lucru si era limita 50, problema este ca era un ... (vezi toată discuția)
Pot obține anularea p-v datorită neregulilor procedurale? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Pot obține anularea procesului-verbal datorită neregulilor procedurale? Bună ziua și la mulți ani! Contest în instanță un proces-verbal, am ... (vezi toată discuția)