avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Activitate nicolas_dum

Activitate nicolas_dum

Buna ziua! In anul 2008 am cumparat un apartament prin credit ipotecar la acea data nefiind casatorit. In 2011, m-am casatorit si in anul 2013 am fost executat silit, fapt care acum vreau sa achizitionez o parcela din proprietatea fratelui meu care de fapt o cedeaza in favoarea mea pentru a ne construi o casa. Avem un copil minor in varsta de 6 ani si nu stiu cum sa procedez la achizitionarea lotului respectiv, sa nu ne afecteze in cazul in care banca va dori sa recupereze din datorii( ap sa vandut fara a se recupera nici jumatate din valoarea creditului). Dupa vanzarea cu licitatie publica a bunului respectiv nu am mai primit nicio somatie sau orice altceva din partea bancii. In 2018 am formulat o cerere catre ANAF sa vad situatia mea si nu se specifica ca a-s avea datorii catre cineva sau ca sunt somat de respectiva banca. Fratele meu este de acord cu orice optiune si vreau sa intreb daca copilul nostru poate primi o donatie, vanzare cumparare si cum poate construi un minor pe locul respectiv, sau ce alta modalitate legala exista sa intram in posesia lotului???