avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vanzare cumparare teren intravilan
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vanzare cumparare teren intravilan

Buna ziua! In anul 2008 am cumparat un apartament prin credit ipotecar la acea data nefiind casatorit. In 2011, m-am casatorit si in anul 2013 am fost executat silit, fapt care acum vreau sa achizitionez o parcela din proprietatea fratelui meu care de fapt o cedeaza in favoarea mea pentru a ne construi o casa. Avem un copil minor in varsta de 6 ani si nu stiu cum sa procedez la achizitionarea lotului respectiv, sa nu ne afecteze in cazul in care banca va dori sa recupereze din datorii( ap sa vandut fara a se recupera nici jumatate din valoarea creditului). Dupa vanzarea cu licitatie publica a bunului respectiv nu am mai primit nicio somatie sau orice altceva din partea bancii. In 2018 am formulat o cerere catre ANAF sa vad situatia mea si nu se specifica ca a-s avea datorii catre cineva sau ca sunt somat de respectiva banca. Fratele meu este de acord cu orice optiune si vreau sa intreb daca copilul nostru poate primi o donatie, vanzare cumparare si cum poate construi un minor pe locul respectiv, sau ce alta modalitate legala exista sa intram in posesia lotului???

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta82 nicoleta82 Buna ziua. In urma cu 4 ani fratele meu a obtinut un credit ipotecar, garantand cu apartamentul sau.Mentionez ca sunt codebitor la acest credit. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)
Restituire partiala credit bancar prin executare silita alertbrain alertbrain Sunt executat silit pentru un credit ipotecar neachitat. S-a vandut la licitatie apartamentul ipotecat, dar am ramas in continuare dator ... (vezi toată discuția)