avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Activitate cris123

Activitate cris123

Buna ziua,ma numesc Cristina si am intampinat o mare problema cu ocazia renovarii unei case. In 1959 bunicilor mei le-a fost atribuita spre "folosinta vesnica" o "parcela" in suprafata de 481 mp. In 1988 mama mea a mostenit casa si terenul dar de data aceasta la masuratorile din acea vreme a iesit suprafata de 514 mp. In 2007 cand am hotarat sa renovam casa si a trebuit sa facem titlu de proprietate si cartea funciara ne-am trezit ca la masuratorile topografice cu teodolitul electronic a iesit suprafata de 528 mp. Doresc sa mentionez ca limitele proprietatii nu au fost niciodata modificate existand si in prezent o parte din gardurile din acea vreme. Am deschis actiune in justitie (pt. a demonstra ca au fost erori de masuratoare), dar nu ni s-a dat castig, invocandu-se un art. din lg.18/1991+modificarile, care spune ca nu se poate atribui in proprietate o suprafata mai mare decat in actul primar (481mp.). Va rog sa ma ajutati in aceasta problema spunandu-mi ce pot sa fac in aceasta situatie.