avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Individual "Avocat Simona Leoveanu"

Activitate Cabinet Individual "Avocat Simona Leoveanu"

Răspuns la discuția ridicare ipoteca
@ Brom: raspunsul este mai mult decat evident nascut din complexele de inferioritate. Acesta nu este un loc in care sa iti etalezi frustrarile daca in salile de judecata nu ai loc.
Daca acesta este obiceiul, cred ca am gresit eu.

Succes!
Av. Simona Leoveanu
Răspuns la discuția ridicare ipoteca
To Brom- exista vreo creanta a garantului ipotecar in momentul autentificarii actului? Ipoteca este accesoriul unui contract. Care este contractul principal in aceasta speta? Povestea asta parca ar fi o gluma si cel mai amuzant este ca opiniile nu sunt chiar fondate.

Cel mai bun sfat in aceasta cauza este acela de a angaja un avocat, nu jurist, nu student sau stiutor in ale dreptului!


Succes!
Av. Simona Leoveanu
Răspuns la discuția ridicare ipoteca
Acea ipoteca este sanctionata cu nulitatea absoluta deoarece intervine principiul specialitatii ipotecii, in sensul ca nu poate fi valabila pentru o suma necunoscuta in momentul autentificarii contractului. Eu as promova actiune in nulitate absoluta ipoteca si repunerea partilor in situatia anterioara, insemnand consecinta radierii inscrierii in temeiul unui act nul.

Av. Simona Leoveanu
Adjudecarea si-a produs efecte? ati solicitat si suspendarea executarii ? A fost platit pretul?
cine formuleaza contestatia la executare si in ce termen?
Răspuns la discuția iesirea unui asociat din firma
Ati avut cumva calitatea de administrator?
Răspuns la discuția somatie de plata
eu consider ca ordonanta de somatie de plata nu are putere de lucru judecat. In acest sens observati si ce a spus ICCJ Secţia comercială, decizia nr.1376 din 20 aprilie 2004- “Ordonanţa preşedinţială nu are putere de lucru judecat faţă de procesul în fond, în curs de judecată, sau angajat ulterior între părţi şi nici faţă de o nouă cerere de ordonanţă preşedinţială dar este executorie prin ea însăşi , în temeiul legii şi poate fi executată înaintea definitivării, fără a fi investită cu formulă executorie, înscriindu-se între excepţiile prevăzute de art.374 C.proc. civ.”
Scopul contractului: prezentul contract de comodat va fi incheiat in vederea infiintarii, dar si a desfasurarii activitatii Cab......

Contractul se incheie cu persona fizica in calitate de avocat titular.
Pentru a putea divorta in Romania ar trebui inainte de toate sa existe un certificat de casatorie recunoscut de autoritatile romane. Acest lucru ar insemna de fapt transcrierea certificatului de casatorie eliberat in Italia. In situatia in care deja ati inceput procedura de divort in Italia cred ca deja nu mai detineti certificatul si nici nu as mai crede ca sotia ar fi de acord cu transcrierea in Romania a actului.
Ca urmare, sunteti obligat sa urmati procedura indelungata din Italia.

Răspuns la discuția Reclama aia la NU DA SPAGA!!!
Nu vi se pare ca fata de acum 7-8 ani lucrurile s-au schimbat mult, mai ales in justitie? eu imi amintesc ca nu vedeai nimic de la vreo grefiera fara sa te duci cu ciocolate, ba chiar ma trimiteau sa le fac diverse alte servicii, cereau cu tupeu si nerusinare. Magistratii primeau cu usurinta mici atentii. Acum, din punctul meu de vedere eu percep ca micile atentii nu isi mai au locul nici macar la grefieri. Voi ce parere aveti?