avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina23a

Activitate Madalina23a

Buna ziua. Dacă eu sunt căsătorită am 2 copii cu soțul,al treilea copil e cu alt barbat(am fost despărțiți o perioada ).acum sunt tot cu sotul,copilul a fost recunoscut de soț. întrebarea este,dacă copilul e pe numele soțului as putea sa îl mai dau în judecata pe tatăl copilului pentru pensie alimentara? Mulțumesc
Buna ziua. O persoana care are domiciliul la o adresa și sta la alta adresa cat are drept sa stea fără a fi luat în spațiu? Va întreb pentru ca eu am mers la tatăl meu și am stat o săptămână și a venit politia,sa îmi zică ca mai mult de 24 sau 48 de ore nu mai rețin exact nu am voie sa stau neavand domiciliul la tata.
Mulțumesc
Nu pot face nimic în așa fel încât sa nu poarte numele soțului?
Bună ziua. Am o întrebare . Sunt casatorita de 4 ani,anul trecut mam despărțit de sot(nu am divorțat)în perioada cât am fost despărțită am avut o relație și a rezultat o sarcina,după mam impacat cu sotul când eram insarcinata în 6 luni. soțul mia acceptat copilul însă nu vrea sai poarte numele .întrebarea mea e,pot trece copilul pe numele tatalui meu în condițiile în care eu sunt casatorita?