avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua.În curând urmează sa nasc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua.În curând urmează sa nasc

Bună ziua. Am o întrebare . Sunt casatorita de 4 ani,anul trecut mam despărțit de sot(nu am divorțat)în perioada cât am fost despărțită am avut o relație și a rezultat o sarcina,după mam impacat cu sotul când eram insarcinata în 6 luni. soțul mia acceptat copilul însă nu vrea sai poarte numele .întrebarea mea e,pot trece copilul pe numele tatalui meu în condițiile în care eu sunt casatorita?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:37, 20 Ianuarie 2019
Fiind in prezent casatorita, copilul va purta numele sotului.
Nu pot face nimic în așa fel încât sa nu poarte numele soțului?
poate va ajuta daca cititi aici - [ link extern ] /
Nu inteleg exact ce vreti.. vrea copilul sa fie al lui si sa nu ii poarte numele sau nu vrea sa ii fie tata in acte ?
Cu numele e o problema daca si dvs purtati numele sotului... adica copilul poate purta numele dvs, dar numele dvs e tot al lui..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil ioanamaria1979 ioanamaria1979 sunt separata de fostul sot de 3 ani ,dar nu divortata ,voi avea un copil din relatia actuala ,cum pot sa fac sa poarte numele tatalui biologic si nu numele ... (vezi toată discuția)
Numele copilului lilu2014 lilu2014 Buna ziua, sunt necasatorita si urmeaza sa am un copil. Nu dorim sa facem nunta, iar copilul momentan am hotarat sa poarte numele tatalui. Ma intereseaza sa ... (vezi toată discuția)
O situatie complicata, in care am nevoie de sfaturi, nu de a fi judecata bianca26 bianca26 buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea problema. de mai bune de 4 luni sunt despartita in fapt de sotul meu, ulterior acestei despartiri fiecare dintre noi ... (vezi toată discuția)