avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Activitate Simina11

Activitate Simina11

Răspuns la discuția Vreau sa divortez
Asta vreau sa fac.DAR IMI ESTE FRICA PT COPIL .EU NICIODATA NU AM VRUT SA STIE CA TATAL EI FACEA ASEMENEA LUCRURI. EL CAUTA SA MA RANEASCA MULT PRIN FAPTUL CA O SA AIVE SI EL DREPTUL LA COPIL.EU ACUM NU MAI LOCUIESC CU EL. SI IMI CERE SA VADA COPILUL .L-AM LASAT DAR NU ACASA SI NICI SA O IA ACASA LA MAICASA CARE II TINE ISONUL.
Răspuns la discuția Vreau sa divortez
Multumesc frumos pt raspuns. lucrurile sunt mult mai complicate.......el ma si ameninta ca ma omoara cand intra in crize de bani ca facea datorii mari, a avut si tentative suicidare......copilul a fost crescut mai mult de mine el fiind 5 ani plecat in Italia.El a parasit si domiciliul.Casa(garsoniera) pe care am avut-o data de parintii lui a fost amanetata si apoi vanduta ca sa isi dea el datoriile.Ne-am mutat cu chirie .Eu am un venit bun castig 6000 lei/luna. .El nu are inca servici,lucreaza la UBER. Are un comportament ciudat...imi cauta tot felul de motive se cearta cu toata lumea ,cauta sa inchei relatiile cu familia mea si cu prietenii ma acuza de infidelitate etc..FURA BANI DIN CASA SI DE LA MAMA LUI. .IN LUNA FEB SAU MART A FURAT CARDURILE MAMEI LUI SI A JUCAT 20000LEI..In perioada cand era in ITALIA vorbeam cu el pe SKIPE si imi arata cutitul si pastile ca se omoara si ca o sa-l am pe constiinta toata viata ca l-am lasat sa faca asta.SUNT MULTE DE POVESTIT SI MA RASCOLESC..PE MINE MA INTERESEAZA SA PROTEJEZ COPILUL.
Am un copil in varsta de 9 ani si vreau sa cer custodie definitiva. Sotul este agresiv verbal si fizic , este dependent de jocuri pariuri si consuma zilnic alcool