avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate guvrila

Activitate guvrila

Multumesc pt raspuns.
Insa intrebarea mea e putin diferita. Eu trebuie sa am CAENUL celui care presteaza serviciul in sine? Cautasem eu si gasisem ca si distributia de pliante in plicuri se incadreaza la serviciul postal. Intrebarea mai excata ar fi: daca eu nu pun mana pe plicurile alea ci doar angajez o firma specializata sa faca acest lucru (curierat, firme de distributie materiale promo, etc), trebuie sa am si eu caen-ul aferent serviciului pe care il revand (7311, 5320) sau pot sa am un caen de comert? Ca daca vand o masina, nu trebuie sa am caen de producator de masini...
Buna ziua,
vreau sa revand niste servicii achzitionate en-gros. In spetza este vorba de distributie de pliante si hartii publicitare. Cumpar serviciul de la o firma care se ocupa cu asta si vand apoi clientilor mei, care au nevoie insa la scara mai mica.
Nu imi dau seama unde se incadreaza in CAEN. Pot sa gasesc o incadrare ca si comerciant sau e musai sa caut o incadrare de tip "servicii postale" care sa acopere serviciul insusi (pe care eu practic nu il prestez ci doar il revand)?
Multumesc anticipat pt orice raspuns,
Costin