avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Comert cu servicii (revanzare), unde se incadreaza in ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Comert cu servicii (revanzare), unde se incadreaza in CAEN?

Buna ziua,
vreau sa revand niste servicii achzitionate en-gros. In spetza este vorba de distributie de pliante si hartii publicitare. Cumpar serviciul de la o firma care se ocupa cu asta si vand apoi clientilor mei, care au nevoie insa la scara mai mica.
Nu imi dau seama unde se incadreaza in CAEN. Pot sa gasesc o incadrare ca si comerciant sau e musai sa caut o incadrare de tip "servicii postale" care sa acopere serviciul insusi (pe care eu practic nu il prestez ci doar il revand)?
Multumesc anticipat pt orice raspuns,
Costin
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
guvrila, utilizator
Buna ziua. V-ati incadra la Activitati ale agentiilor de publicitate cod CAEN 7311. Acest cod CAEN include si distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor.
Multumesc pt raspuns.
Insa intrebarea mea e putin diferita. Eu trebuie sa am CAENUL celui care presteaza serviciul in sine? Cautasem eu si gasisem ca si distributia de pliante in plicuri se incadreaza la serviciul postal. Intrebarea mai excata ar fi: daca eu nu pun mana pe plicurile alea ci doar angajez o firma specializata sa faca acest lucru (curierat, firme de distributie materiale promo, etc), trebuie sa am si eu caen-ul aferent serviciului pe care il revand (7311, 5320) sau pot sa am un caen de comert? Ca daca vand o masina, nu trebuie sa am caen de producator de masini...
Buna ziua. In cadrul CAEN-ului 7311 exista mai multe activitati practic. D-voastra veti factura doar distribuirea si livrarea materialelor publicitare , in baza contractului pe care il veti semna. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta si in privat. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen distributie materiale publicitare in cutiile postale mix mix buna seara, m-ar interesa si pe mine distributia de materiale publicitare in cutiile postale in ce cod CAEN se incadreaza. va multumesc. (vezi toată discuția)
caen 479 si 7311 laora10 laora10 Activitatea de vanzare/distributie produse serigrafiate sau brodate (textile) este acoperita de 7311? Poate intra in \\"distribuirea sau livrarea materialelor ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7311 asover asover care sunt activitatile prevazute de codul caen 7311 \"Activitati ale agentiilor de publicitate\" sau care se pot desfasura in baza acestui cod? (vezi toată discuția)