avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate marialexandra

Activitate marialexandra

Răspuns la discuția abuz de incredere sau INSELACIUNE
am si eu o problema prietenul meu a lucrat cu contract de munca ca bucatar la o pizzerie,livratorul de pizza s-a imbatat intr o seara si dimineata urmatoare nu a mai fost apt de munca pritenul meu,pentru a il ajuta i-a spus acestuia ca el va fi cel care va livra comenzile in locul lui,numai ca a a avut un accident si a stricat motoscuterul,seful lui i-a spus prietenului meu ca poate ramane cu motoscuterul dar ca trebuie sa achite contravaloare acestuia ,prietenul meu i-a dat 1000 ron iar restul de bani i-au fost opriti din salariu.din cauza neintelegerilor care au intervenit intre sef si prietenul meu,acesta din urma s-a hotarat sa plece,seful lui a facut plangere la politie si l-a acuzat ca a furat motoscuterul.pritenul meu are martori vecinii care stiu ca venea seara de seara cu motoscuterul,insa nu are martori ca ar fi achitat mopedul va rog frumos sa ne ajutati pentru ca acest domn este dispus sa ne faca rau,l-a amenintat prin telefon a venit si la mine la serviciu incercand sa mi faca rau si sa vb cu seful meu sa fiu data afara,prietenul meu este chemat mereu la sectia de politie si amenintat k daca nu se prezinta ii va fi trimisa amenda acasa.va multmuesc