avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate Fierascu

Activitate Fierascu

Da. Observ ca legea nu mentioneaza sa fie legatura intre domeniul studiat si domeniul de lucru. Ci doar sa fie vechime de cel putin 1 an in DOMENIUL STUDIILOR SUPERIOARE. Cu alte cuvinte daca lucrezi intr-un loc unde se cere facultate/master/doctorat adica studii superioare si ai o vechime de macar 1 an (aici sau la alt loc de munca ), iar tu ai terminat o facultate/master/doctorat, atunci beneficiezi de marire. Om trai si om vedea.
Multumesc frumos pentru implicare in discutie domnul Cornel Vasile si domnul Ionut.Ion . :)
Spun ca e "interpretabila" legea pentru ca :
- Eu consider ca ma incadrez, pentru ca pe diploma de absolvire scrie DIPLOMA DE INGINER. Am terminat ingineria, lucrez ca si inginer.
- Deasemenea, cred si ca nu ma incadrez, deoarece pe aceeasi diploma scrie Domeniul de studii Ingineria Mediului, iar pe contractul de munca scrie Inginer Mecanic.
Va voi anunta cu placere daca voi beneficia sau nu, la momentul potrivit. Multumesc!
E atat de interpretabila legea, la fel ca majoritatea legilor de la noi... De exemplu, daca am absolvit Politehnica, domeniul Ingineria Mediului la Facultatea de Chimie, si lucrez ca Inginer Mecanic in acte, ma incadrez la aceasta marire ? Multumesc!