avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Activitate Annoonniimm

Activitate Annoonniimm

Răspuns la discuția Distanta intre case
Da ai dreptate dar nu eram in țară în momentul în care au construit ei casa. In legatura cu streasina eu cred ca apa ar cadea in partea mea . Si actele lor sunt corecte . Ei au construit exact de pe locul de unde era casa veche presupun ca înaite era corect asa. Dar acum legile cred ca sau schimbat si trebuia sa lase ceva loc inspre curtea lor. Nustiu ce sar putea intampla daca pun plangere nu as vrea sa cheltui multi bani . Credeti ar fi mai usor sa ajungem la un acord sa faca ei ceva sa nu cada apa si zapada la zidul casei mele si asa sa ramanem doar sa numi faca probleme la casa cu umezeli .
Buna ziua, as vrea sa stiu ce este de facut in situatia mea. Vecinii mei au construit o casa noua au puso direct de la linia de hotar si nu au lasat nimic. Eu am lasat 1 metru si 30 cm de la linia de hotar. As vrea sa stiu daca in cazul in care pun o plangere cum sar proceda si care ar putea si solutia. Au si un geam pe zidul de langa zidul meu cred ca se incadreaza la fereastra de lumina si nu de vedere. Si nu stiu daca schimba cevs faptul ca ei au o casa si eu o vila .multumesc