avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Cătalin criatian

Activitate Cătalin criatian

Omulețule n ai nici o treaba cu legea și visezi filme străine cu spioni. În primul rândul politia nu este de la SRI, FBI si cia. Nu pot sa afle când și unde a folosit prietena ta bancomatul. Oricât de piloasa și bogata ar fi mama prietenei tale nu da nimeni informații clasificate despre locația ei, domiciliu sau alte date, atâta timp cât prietena ta nu este minora. Bai băiatule când crezi ca își risca vreun polițist libertatea sa se chinuie sa depisteze persoane care nu sunt bolnave psihice și nici minori. Mai ales ca s a luat legătura cu voi. Atâta timp cât a ți venit la politie si ati vorbit cu ei nu se pun în mișcare procedurile de dispariție. Sa nu te mai uiți la filme cu csi și kojac..
Ce întrebare penibila pui. Când crezi tu în viata ta ca își risca polițiștii serviciul pentru jefuitori sau ca nu îl arestează dacă îl prind. Și ce drept ai tu sa judeci pe acei oameni?daca au aprins sau nu semnalele luminoase mai devreme așai mai târziu. Unde te crezi în America. Retard abuzat de polițiști cu traume
Răspuns la discuția Act vanzare cumparare masina
Am și eu o întrebare. Am achiziționat un automobil. Am încheiat cu vânzătorul un contract de înstrăinare dobândire a unui mijloc de transport cu vânzătorul. Problema este ca cea care a completat acest contract mi a trecut la domiciliu reședința mea. Când m am dus s-o declar și s o Înmatriculez mi s a spus ca este greșit contractul și ca mașina se va înmatricula la domiciliul meu(reședință este în București și domiciliul în Craiova) iar pe contract la rubrica domiciliu este trecuta reședință.... Sa precizez și ca fostul proprietar este plecat în Spania. Pana la urma eu sunt noul proprietar și vreau sa fiu corect, în pas cu legea. Cum sa procedez?