avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neindeplinirea atributiilor de serviciu sau acord ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neindeplinirea atributiilor de serviciu sau acord tacit?

buna ziua. as avea o intrebare daca politia este chemata pentru un jaf in desfasurare si acestia (politia) cand vin vin cu intarziere pornesc sirenele de la departare fara motiv, neavand obstacole tocmai pentru a avertiza jefuitorii si ba mai mult ii prind in flagrant si nu fac nimic cum se poate incadra aceasta actiune.?
Cel mai recent răspuns: Cătalin criatian , utilizator 16:01, 4 Septembrie 2018
depinde ce li s-a comunicat in legatura cu actiunea pe care o aveau.
nu cred ca politistii ar fi avut vreo intelegere prealabila cu faptuitorii.
probabil ca in momentul in care au fost anuntati nu li s-a spus ca este vorba de un jaf ci s-a exprimat cineva ceva de genul "cineva sparge magazinul x "
atunci poate fi vorba de un scandal ori despre distrugere...
daca au prins in flagrant si nu au luat masuri atunci este grav si ati putea sa faceti plangere impotriva lor.
Ce întrebare penibila pui. Când crezi tu în viata ta ca își risca polițiștii serviciul pentru jefuitori sau ca nu îl arestează dacă îl prind. Și ce drept ai tu sa judeci pe acei oameni?daca au aprins sau nu semnalele luminoase mai devreme așai mai târziu. Unde te crezi în America. Retard abuzat de polițiști cu traume

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare sau nu? Mircea81 Mircea81 Buna ziua! Daca se poate sa-mi spuneti, unde pot gasi legea ? Daca prind un infractor minor si il iau de mana si stau cu el pana vine politia fara sa-l ating ... (vezi toată discuția)
Mi-a zgariat masina proba video pls reply lesamourai lesamourai Buna ziua , Am gasit masina parcata regulamentar zgariata dintr-un capat pana in altul (mentionez ca masina este a parintilor nu a mea). Din prima am banuit ... (vezi toată discuția)
De doi ani încoace se fură continuu bunuri din casa bunicii. am făcut multe plângeri, dar pentru că nu avem dovezi nu am rezolvat nimic. ce ne sfătuiți? emilia.liddell emilia.liddell Buna ziua, Se fura bunuri in continuu din casa bunicii mele de aproape 2 ani undeva la un sat in Mehedinti. Bunica nu mai locuieste acolo pentru ca are ... (vezi toată discuția)