Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pot sa reclam chiar daca nu am contractu si nici factura de la sua data lui.
Precizez ca am mesaje in care ii Cer factura si contractu.
Registrai pe telefon in care el recunoaste ca i.am dat banii, si o da in altele.
Si alte mesaje in care zice ca daca nu mai vreau masina imi da banii .
Doar ca dupa 10min ma sunat politia zicandu.mi sa merg la iei.
Pot demonstra ceva?
Gabriela Monica Ionescu a scris:
Buna ziua,
Sigur ca da, luati legatura cu un avocat de aici. Va poate insoti la politie pentru a se lamuri aceasta problema. Iar daca el considera ca e cazul, puteti reclama dvs. inselaciunea.
Buna ziua,
Sigur ca da, luati legatura cu un avocat de aici. Va poate insoti la politie pentru a se lamuri aceasta problema. Iar daca el considera ca e cazul, puteti reclama dvs. inselaciunea.
Buna ziua,
Trebuia sa descrieti mai pe scurt problema Dvs. Citind ...pana se ajunge la sfarsit...se pierde ideea de baza.
Adresati-va plangerea la un alt sediu al Carabinierilor. Si incercati sa sistemati descrierea faptelor.
Bafta!
Povestea e lunga si cu peripeții. Nu am reusit sa o urmăresc toată. De asemenea, cred ca nu sunteti in Romania ci în Italia. Sfatul meu, mergeți la un avocat, îl platiti cât este nevoie, iar el va rezolva totul pentru dumneavoastra. Pare un iz de înșelăciune pe aici dar sunt mai multe discutat. Apelați la avocat cu incredere.