Perioada in care a fost făcută cererea este 01.06.2018-30.09.2018. Suma pentru care am fost chemat in judecată este de 640 lei. Plecare din tara a fost din cauza stării mele de sanatate, am efectuat un transplant de celule stem in Italia. Cheltuielile au fost enorme pt mine si de aceea nu am putut achita aceasta suma însă președintele de bloc cunoștea situația mea si asta a fost motivul pentru care am scris pe acest forum. Aștept din partea administrației dovada pentru a plăti cei 200 lei. Va multunesc
Am luat legătura cu administratora, iar aceasta mi-a comunicat ca cei 200 de lei sunt bani pentru întocmirea dosarului de judecată, cum procedez in aceasta situație ? Multumesc!
In luna Iunie am notificat in scris asociația ca o sa fiu plecat din tara pentru o perioada de 4 luni. Am revenit in tara dupa aceasta perioada dar din păcate pana in Ianuarie nu am putut achita întreținerea pentru perioada Iulie-noiembrie motiv pentru care am fost citat ca sunt chemat in instanța. Data procesului este pe 9 Aprilie dar eu am plătit toată suma restanta pe 30 Martie. Administratora mi-a comunicat ca procesul se anulează dar ca trebuie sa achit taxa de 200 lei pentru cheltuielile cu dosarul (a fost adăugată pe lista cu cotele de întreținere). Este corect ceea ce face administratora ?
Buna ziua ! Ma numesc Anton F si sunt încadrat in grad de handicap accentuat pentru care primesc 350 lei, mentionez ca am domiciliul in Jud Ilfov, daca as fi locuit in Mun. București as fi primit încă 500 lei. Nu este o discriminare intre persoanele cu handicap din capitala fata de restul țării ?
Multumesc anticipat