avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație Handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație Handicap

Buna ziua ! Ma numesc Anton F si sunt încadrat in grad de handicap accentuat pentru care primesc 350 lei, mentionez ca am domiciliul in Jud Ilfov, daca as fi locuit in Mun. București as fi primit încă 500 lei. Nu este o discriminare intre persoanele cu handicap din capitala fata de restul țării ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Anton F , utilizator 18:38, 11 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizatia suplimentara se acorda in baza unei hotarari de consiliu local. Indemnizatia pe care o primiti este acordata in baza unei legi. Prin comparatie, recent a fost adoptata o HCL a mun Buc ptr plimbarea gratuita a pensionarilor in Grecia, in alte localitati nu au fost adoptate adyfel de gratuitati cel mai probabil vor fi afoptate in apropierea alegerilor.
Va Multumesc frumos pt răspuns. O Zi frumoasa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Fratele meu sufera de poliartrita reumatoida seropozitiva gradul 2 dar lucreaza ca si sofer la o companie locala de deseuri. Am inteles ca ar ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap accentuat - plata indemnizatiei, pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, ma aflu in pensie anticipata partiala din data de 03. 01. 2011 . Tot anul acesta, ( nestiind dinaintea datei de 03.01. 2011 caci boala de care ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat asu_mani asu_mani art. 22 din Legea nr. 153/2017 prevede că pentru activitatea desfăşurată de persoanele cu handicap grav sau accentuat, în cadrul programului normal de ... (vezi toată discuția)