Dacă repar eu ,cu meseriași autorizați mi se da factura și domnul dezvoltator este obligat ca în 10 zile sa îmi de'a bani înapoi. Așa scrie în contract,Locuiesc aici de o luna și am garanție la casa 2 ani.Pai noi i'am dat bani munciți pe casa,de ce ar trebui sa plătim noi reparațiile? ?De ăsta acești dezvoltator ne rad în nas.Ei vor bani și după se spală pe mâini. Nu vreau sa cred ca nu se rezolva legal.Asa cum respect eui contractul așa trebuie sa' l respecte și el.Ah...eu sunt obligata sa îi trimit o notificare lui după 60 de zile dacă nu repara pot sa chem eu meseriași. Pământul îmi este plin de resturile de la construcție, sa îl curat eu??:( Este datoria lui ptr ca în contract scrie teren arabil...nu gunoi.
Quartila a scris:
Sincer, daca tot aveți de gând să chemați alți meseriași sa repare, va pierdeti vremea cu plângerile pe la parchet. Reparați și gata.
Nu vreau sa va deziluzionez, dar ce procuror credeți că vă va lua în serios plangerea și se va ocupa de ea ?
Că scârțâie parchetul și că s-a crăpat o gresie ?
Aveți idee care plângeri serioase privind infracțiuni, sunt la parchet și încă nu s-a demarat nimic pentru soluționarea lor ?! Sute de mii la nivel de țară.
Eu nu spun că nu aveți dreptate, spun că trăiți în România și sunteți cam idealisti. Un lucru frumos, dar inutil. Atâta tot!