avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Blue angel

Activitate Blue angel

Bună ziua,am o nelămuriri legat de un dosar depus și înregistrat la judecătorie dar nu apare pe saitul judecătoriei,este legat de un ordin de restricție.De ce se întâmplă acest lucru?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


Adrian Sulea a scris:

Buna ziua "Blue angel".

1. Pana la pronuntarea definitiva a divortului, teoretic, NU.
"Magarii" se pot face. S-au mai vazut/intalnit.

2. Consultati un avocat.

3. In cazul in care va considerati agresata/abuzata/etc ... , solicitati, prin inermediul Politiei, un ordin de restrictie.
Este foarte posibil sa va fie acordata custodia minorului.

Mult succes !!!

Tocmai ca poliția ține cu el că sora lui stă aici in sat de 4 ani iar eu de nici un an și nu le place că mi am dat bărbatul pe mâna poliției că aici și dacă se bat se trece cu vederea,iar femeile acceptă să se bată parte-n parte cu bărbatul,asta este mentalitatea.
Avand in vedere ca am un copil de 5 luni jumate nu ma cobor la astfel de mizeri,ma respect atât pe mine cat si pe puiuțul meu daca el va face acest lucru sa aducă o femeie in casa va suporta consecințele legale.Avand in vedere ca suntem in divorț și eu am rămas cu micuțul în casă și am ingrijit casa deși sunt operată.
Eu am rămas în casă împreună cu copilul de 5 luni jumate dupa ce el a părăsit domiciliul conjugal și de aceea vroiam să știu dacă poate vinde partea lui de casă fără acordul meu.
Am cumpărat casa eu cu soțul meu cu care sunt în divorț în momentul acesta,
inainte de căsătorie cu cote 50-50 ,Poate să vândă partea lui de casă fără acordul meu?Precizez că el a părăsit domiciliul conjugal lăsându-mă cu copilul mic de 3 luni în casă.