avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... De ce nu apare un dosar pe saitul judecătoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

De ce nu apare un dosar pe saitul judecătoriei

Bună ziua,am o nelămuriri legat de un dosar depus și înregistrat la judecătorie dar nu apare pe saitul judecătoriei,este legat de un ordin de restricție.De ce se întâmplă acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:15, 20 Decembrie 2019
Verificaţi şi la numele părţii adverse, poate fi o greşeală de tipar la numele dvs. dacă nu găsiţi, sunaţi la registratura judecătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu daca avocatul a depus cererea de chemare in instanta? Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Il dau pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am vorbit cu un avocat. El mi-a spus ca a facut cererea de chemare in judecata ... (vezi toată discuția)
Ciudat!! mă puteți ajuta cu un sfat? Lili - Sibiu Lili - Sibiu Am plătit un avocat în luna 02 2018 pt a mă ajuta în procesul cu asociația de proprietari. Din acel moment refuză orice colaborare cu mine, nu știu ... (vezi toată discuția)
Azi am depus o cerere de chemare in judecata si am primit mesajul: ... shomescu shomescu Azi am depus o cerere de chemare in judecata si am primit mesajul: \"Vă confirmăm că mesajul dumneavoastră a fost recepționat. Conţinutul ... (vezi toată discuția)