avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Alina1zamfir

Activitate Alina1zamfir

Buna ziua.
Da, ar fi putut beneficia de indemnizatie, dar nu a putut intra in CCC pe motiv ca abia isi schimbase locul de munca.
Din ce am mai citit, am inteles ca ar fi trebuit sa ma intorc la servici cu 3 luni inainte sa faca fetita 2 ani, daca tatal nu sta 1 luna acasa. In conditiile acestea nu mi-ar fi fost suspendat stimulentul.

Cornel Vasile a scris:

@ Alina1zamfir

Tatal indeplinea conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC?

Buna ziua.
Eu mi-am reluat activitatea profesionala cu 60 de zile inainte sa implineasca fetita 2 ani. La momentul depunerii dosarului pentru stimulent insertie, tatal a completat o cerere in care era mentionat ca nu va beneficia de CCC. Cu toate acestea, a2a luna in care ar fi trebuit sa iau stimulent, mi-a fost suspendata pe motiv ca tatal nu a intrat in concediul legal de 1 luna si mi-a fost mentionata OUG 111/2010 art 11.
Nu am mai auzit la nicio cunostinta sa fi patit acest lucru si din raspunsurile de mai sus inteleg ca s-ar suspenda in situatia contrara, daca tatal ar beneficia de CCC si ar lua indemnizatie.
Ma puteti lamuri va rog?
Va multumesc anticipat!