avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate Renata Renata

Activitate Renata Renata

In regula, in conditiile in care nu sunt proprietarul acestui aprtament si doresc sa aduc aceasta imbunatatire la apartament inainte sa il cumpar, cine ar trebui sa faca aceste acte si unde anume trebuie depuse?
Aceasta ar fi situatia ideala si stiu ca exista posibilitatea ca sa se respinga creditul in conditiile in care nu apare peretele in acte, dar cu toate astea sunt curioioasa daca totusi s-a dat la cineva, cu toate ca avea peretele construit sa zicem din rigips, adica provizoriu, care nu are nicio legatura cu peretii desustinere a blocului. Ca sa legalizez acest perete am nevoie sa fiu proprietar si ca sa fiu proprietar am nevoie de credit...
Deci sa inteleg ca un perete din rigips e considerat ceva provizoriu si nu imi trebuie alta documentatie?
Buna ziua. Am facut un ante contract pentru un apartament pe care urmeaza sa il achizitionez prin programul Prima Casa. Am dat un avans si creditul urmeaza sa mi-l dea banca dupa ce iese CF-ul. As vrea sa imi despart livingul de bucatarie si as vrea sa stiu cum as putea sa fac asta sau dezvoltatorul ar putea, inainte sa iasa CF-ul.