avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Activitate MariaK94

Activitate MariaK94

Avem o livada de pomi fructiferi si vrem sa comercializam produse alcoolice din fructe (tuica/vin/lichior).
Dorim sa aflam ce trebuie facut ,mentionand ca avem doar certificat de producator. De la magazinele care sunt interesati sa colaboreze ne-au cerut factura pentru acestea ,drept urmare nu am avut cum sa stabilim o colaborare.
Răspuns la discuția Prenatal-schimbare loc munca
Drept urmare ,atata timp cat nu reusesc sa intru in somaj este valabilă vechimea acumulată de la locul de munca anterior.
Iar in acest caz ,firma la care voi lucra in momentul in care trebuie sa intru in prenatal imi v'a plăti acei 85% calculând cu veniturile avute de la celalalt loc de munca ,chiar daca le o adica a fost mai mare ....nu?



luminita29 a scris:

Da normal. Veniturile pe ultimele 12 luni din 24 de luni lucrate. Si nu face referire la nici o intrerupere

Buna ziua ,
In momentul de fata sunt angajata pe perioada nedeterminata la o firma (am vechime deja de 5 ani la aceasta ).
Din diverse motive sunt interesată sa schimb locul de munca si sa ma angajez in alta parte.
Doar ca avand in vedere faptul ca am planuri de a ramane însărcinată ,ma reține enorm din a schimba locul de munca de teama ca nu cumva sa se intample minunea la scurt timp dupa angajarea in alta parte si sa nu mai pot primi indemnizația din timpul prenatalului.
Daca imi dau demisia de unde lucrez ,si in urmatoarea zi dupa expirarea preavizului incep sa lucrez in alta instituție se ia in considerare vechimea obținută de la locul de munca anterior ?