avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate Rusu delia

Activitate Rusu delia

Bună ziua,
În legătură cu noua lege cu privire la certificarea conformității dsp pentru saloane au apărut tot felul de discrepante la nivel de județe unii cer autoclav alții pupinel sau sterilizare la rece.
Ma poate ajuta cineva punctul cu legislatia cu privire la normele de igiena și de funcționare a saloanelor.
De asemeni dacă cineva este dispus sa să mă ajute cu redactarea unui text complet care sa cuprindă legile cu privire la saloane sunt dispusa sa plătesc.
Mulțumesc
Discuție Timbru sec
Buna ziua am cautat pe net dar nu am gasit informații despre ce instituții au dreptul sa foloseasca timbru sec? In speță o firmă care pana acum am indentificat-o doar ca srl care se autointituleaza federație sportivă , beauty etc ne-a vândut niste diplome cu timbru sec ! Si pentru federație unde pot gasi mai multe informatii, stiu ca trebuie înregistrată la tribunal si nu am gasit nimic in acest sens ! Va multumesc
Buna ziua , am inteles ca se poate daca dupa 10 ani nimeni nu a solicitat dezbaterea moștenirii (mentionez ca pe titlu e bunica si cei 8 copii o parte decedati ) se poate face titlu de proprietate daca dovedește cu martori ca el a folosit locuința de la moartea bunicii si ca el plătește impozitul de atunci ? Chiar dacă pe titlu sunt mai multe proprietati, macar pe imobilul care îl are în folosință?
Daca sunt asociat si administrator unic si nu am angajati sunt obligată să imi fac protecția muncii psi si tesa? Si daca daca da pot sa mi le fac singura daca nu am curs?
Discuție Insolventa
Este adevarat ca daca bagi i firma in insolventa nu ai voie sa mai fii asociat sa ai alta firma ? Daca da pentru cat timp ?
Buna ziua am o firmă care vreau sa o radiez , dar are ceva datorii la finante si la primărie! Nu in suma valorii pentru insolventa sau faliment !
Nu am activitate pe firma de vreo 3 ani si am depus tot pe zero ! Cineva mi-a spus ca daca nu mai depun orc o radiaza! E adevarat ? Sa nu mai depun nimic si sa astept sa o radieze ei ?
Contractul de comodat pentru locuinta si cu acord pentru viza de flotant si sediu firma trebuie autentificat la notar ? Sau e suficient cu datele partilor si semnătura! Proprietarul e persoana fizica
Răspuns la discuția Mandat internațional arestare
Politia nu iti da informatii si de multe ori nu ii intereseaza sau nu fac formele necesare , gen mandat international pentru arestare ! Emit poate local sau national ! Desi din cate stiu pentru fapta de înșelăciune se emite mandat international
Răspuns la discuția Mandat internațional arestare
Atunci cum pot afla daca ultima sentinta cu executare a fost pusa in aplicare ! Adica daca a fost sau nu incarcerat ? Pe portal nu gasesc informatiile astea ! Doar ultima sentinta de pe curtea de apel
Am gasit pe portal ultima decizie definitiva la curtea de apel condamnare 5 ani cu executare im urma contopirii a altor 5 sentinte cu aceiasi fapta in forma continuată si agravanta art 36 35 parca , in 2015 , omul fiind cu alte antecedente penale si condamnari cu executare ! Fapta ultima fiind inselaciune !
Omul e bine mersi in anglia de cel putin doi ani ! Cum aflu daca si a ispasit pedeapsa ai a iesit mai repede sau e fugar ? Si cum aflu daca s a cerut mandat international de arestare ?