Daca sunt asociat si administrator unic si nu am angajati sunt obligată să imi fac protecția muncii psi si tesa? Si daca daca da pot sa mi le fac singura daca nu am curs?
In momentul in care ati deschis o firma pe care veti presta activitati, indiferent de natura acestora este normal si corect sa cunoasteti cat mai multe elemente legate de ssm, psi-su, mediu, sanatate, etc. in ideea ca oricand puteti fi pusa in situatia de a lua o decizie in aceste domenii.
Gasiti legislatia aferenta pe internet si dupa ce o cititi pune deschide discutii pe site-uri de specialitate.
Ca raspuns la obiect, la discutia deschisa de dvs., daca nu aveti angajati va puteti autoinstrui citind legislatia aferenta domeniului de interes pentru dvs.
Am o nelamurire: in titlul discutiei ati mentionat administrator psi ?! Firma dvs. are profil de activitati in domeniul psi ? Daca da, aveti nevoie curs de perfectionare in domeniu psi si de autorizatie emisa de ISU-psi pentru a practica si in mod normal ar trebui sa cunoasteti raspunsul la discutia deschisa.