avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate Maria Polhac

Activitate Maria Polhac

Bună seara. Am un teren luat în concesiune pe 30 de ani de la primăria comunei Rosia Montana, județul Alba. Concesiunea a expirat și vreau sa ma intabulez pe terenul de sub casa împreună cu curtea și sa trec casa în cartea funciara. Cum pot sa fac aceste demersuri?
Discuție Calomnie
Am ramas insarcinata cu sotul acum 2 ani si avem o fetita. Cand eram gravida un vecin care atunci avea 16 ani s-a dus la magazin si acolo a zis ca el e tatal copilului si ca am intretinut relatii sexuale cu el, ceea ce nu e adevarat. Din aceasta cauza m-am certat cu sotul si cu soacra si a trebuit sa parasesc caminul conjugal. Ca nu am mai putut suporta certurile cu sotul si cu soacra. In tot acest timp sotul nu mai mai dat bani si nu a venit pe acasa si nici nu vrea sa faca test de paternitate la copil. Nici nu m-au lasat sa ii fac plangere la politie amenintandu-ma ca ma bat daca ii fac de rusine zicand ca acum sa imi cresc copilul cum pot daca l-am inselat ceea ce nu e adevarat. Am si martori cum ca acel vecin a zis ca e copilul lui. Acum mai pot sa fac plangere impotriva lui daca au trecut 2 ani de cand a zis ca e copilul lui. Va multumesc
Discuție Pensie urmas
Am 57 de ani si 5 copii. As putea beneficia de pensie de urmas dupa sotul care a decedat acum 2 ani. Ca am citit ca la femeile care au mai mult de 3 copii li se scade din varsta de pensionare.