avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara. Am un teren luat în concesiune pe 30 de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara. Am un teren luat în concesiune pe 30 de ani de ...

Bună seara. Am un teren luat în concesiune pe 30 de ani de la primăria comunei Rosia Montana, județul Alba. Concesiunea a expirat și vreau sa ma intabulez pe terenul de sub casa împreună cu curtea și sa trec casa în cartea funciara. Cum pot sa fac aceste demersuri?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:10, 8 Aprilie 2021
Oricum ar fi trebuie sa intabulati dreptul de proprietate asupra imobilului: terenul pe numele primariei si casa pe numele dumneavoastra. Apoi, fie incheiati un nou contract de concesiune (sau locatiune, avand in vedere noul cod administrativ) asupra terenului, fie cumparati terenul de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren aferent casei de locuit blanarudorin blanarudorin Sunt unic mostenitor al unei case de locuit, impreuna cu terenul aferent, cu certificat de mostenitor eliberat de notarul public. Nu-mi pot deschide carte ... (vezi toată discuția)
Dreptul de administrare operativa se transfera noului proprietar prin cumparea activelor dutadx dutadx Prin licitatia publica si Contractul de Vanzare-Cumparare din anul 2000, societatea noastra X cumpara “ACTIVUL: SECTIA din localitatea \"Y\" formata ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)