avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Activitate Ccia

Activitate Ccia

Răspuns la discuția Miros vecin
Am inteles ca s-au facut reclamatii la politie dar degeaba (banuesc ca e vorba de lipsa de atributie in domeniu). Acum am trimis email la DSP si astept raspuns.

ynocentta a scris:

Initial incercati sa discutati cu reprezentantii asociatiei de proprietari pentru a afla daca proprietarul care nu locuieste in imobil nu a lasat numarul de telefon sau persoana de contact pentru situatii speciale

Răspuns la discuția Miros vecin
Am inteles ca s-au facut reclamatii la politie dar degeaba (banuesc ca e vorba de lipsa de atributie in domeniu). Acum am trimis email la DSP si astept raspuns.

ynocentta a scris:

Initial incercati sa discutati cu reprezentantii asociatiei de proprietari pentru a afla daca proprietarul care nu locuieste in imobil nu a lasat numarul de telefon sau persoana de contact pentru situatii speciale

Discuție Miros vecin
Din garsoniera unui vecin iese pe coridor un miros greu de suportat. El nu locuieste la adresa si reclamatiile la politie si politia locala a celorlalti vecini nu au avut nici un rezultat. Am inteles ca pe geam i-au intrat porumbei si asociat cu mizeria lasata acolo (plapume, s.a.) dau acest miros. Care institutie este abilitata in a lua masuri de rezolvare a acestei probleme? Sau lipesc usa cu scoci pt a nu mai intra mirosurile pe coridor?