avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Miros vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Miros vecin

Din garsoniera unui vecin iese pe coridor un miros greu de suportat. El nu locuieste la adresa si reclamatiile la politie si politia locala a celorlalti vecini nu au avut nici un rezultat. Am inteles ca pe geam i-au intrat porumbei si asociat cu mizeria lasata acolo (plapume, s.a.) dau acest miros. Care institutie este abilitata in a lua masuri de rezolvare a acestei probleme? Sau lipesc usa cu scoci pt a nu mai intra mirosurile pe coridor?
Cel mai recent răspuns: Ccia , utilizator 11:31, 14 Septembrie 2018
Cred ca nu ar strica sa afle si DSP.ul de asta...
Initial incercati sa discutati cu reprezentantii asociatiei de proprietari pentru a afla daca proprietarul care nu locuieste in imobil nu a lasat numarul de telefon sau persoana de contact pentru situatii speciale
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
ynocentta, utilizator
Am inteles ca s-au facut reclamatii la politie dar degeaba (banuesc ca e vorba de lipsa de atributie in domeniu). Acum am trimis email la DSP si astept raspuns.

ynocentta a scris:

Initial incercati sa discutati cu reprezentantii asociatiei de proprietari pentru a afla daca proprietarul care nu locuieste in imobil nu a lasat numarul de telefon sau persoana de contact pentru situatii speciale

Am inteles ca s-au facut reclamatii la politie dar degeaba (banuesc ca e vorba de lipsa de atributie in domeniu). Acum am trimis email la DSP si astept raspuns.

ynocentta a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face mai departe? VKaty VKaty Buna seara! Mi-am reclamat vecinul, care nu se ingrijeste de casa si terenul aflat in proprietatea sa. Am trimis reclamatia la primaria comunei unde ... (vezi toată discuția)
Mizerie in subsolul blocului agsimona agsimona Buna ziua. In subsolul blocului este mizerie si un miros groaznic. A fost instiintat administratorul si seful de scara dar acestia nu fac nimic. ... (vezi toată discuția)
Mizerie si scandal simona924 simona924 buna seara!! locuiesc la parterul unui bloc in care administratorul nu isi face deloc datoria. o avem pe vecina din fata apt nostru care a depozitat la subsol ... (vezi toată discuția)