avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate Valentin45

Activitate Valentin45

În opinia mea un idiot nu este sinonim cu incapabilul Doamna Dancila nu este idioata Este incapabilă sa se exprime. Funcționării publici sunt calificați pe hârtie dar incapabili să-și exercite funcțiile pe care le ocupă. Dar statul ii consideră capabili si ii renumereza după lege. Dar din ce categorie ar face parte un judecător care în ședința publică spune: Cum ți-ai permis să scrii așa ceva despre noi judecătorii? Idiot sau incapabil? Sau în ce categorie ar intra un magistrat de la CSM care pune întrebării pe acest site prin intermediul sotului ? Soț care reprezintă R la CEDO? Idiot,rational,irational,prost sau incapabil? Cat despre cont să mai discutat acest subiect,pe alte forumuri.
Răspuns la discuția Art. 253
Pentru viitor se înțelege începând cu anul scolar 2019-2020? Sau începând cu data când decizia CC a fost publicată în monitorul oficial?
Prietena mea este investita ca titular începând din sept. 2018.
Decizia CC a fost publicată în mai 2018.
Dar hotărârea de a titulariza un cadru didactic la nivel de școală ,datorită bunăvoinței primarului si a directorului scolii să luat în feb.2018
În ce calitate si care este motivul pentru care va urmăriți vecina?
De la nebunul comunității ați ajuns la nebuna comunității ( o urmăresc).
Daca faceți un feedback veți constata cine este persoana bolnava .
V-ați ales un nume de utilizator interesant
Comunitatea care urmărește un nebun include cumva zombii si derbedeii?
Sunteți unul care urmărește utilizatorul Laura Gt90?
Domnul Adrian de unde ați tras concluzia că numai unul dintre cei doi participanți la discuție poate să distribuie captura in spatiu public? De ce nu poate fi o altă persoană o conștiința / prieten /ruda/ coleg cu unul dintre participanții la discuție ? Pe strada doi oameni poarta o discuție ? Un trecător înregistrează conversația , o modifica si o distribuie pe un site de socializare. Sau dacă unul dintre participanti se logheaza de la un calculator dintr-o bibliotecă publică? Chiar pe acest site întâlniți tot felul de utilizatori sau situații. Gen zebedeu vs lauraGt90. Mark Twain spunea : Dumnezeu a creat mai întâi idioții. Si apoi școlile.
Discuție Art. 253
La începutul anului ,prietena mea sa titularizat pe art. 253 din legea educatiei. În mai 2018 în M.Of. se publică decizia CCR care declară neconstituțional art. 253. Decizia primită de prietena mea este valabila începând din 1 septembrie 2018. Prietena mea mai este titulară sau nu? Decizia a fost dată înainte ca CC să declare neconstituțional art. 253, dar este valabila începând cu anul scolar 2018-2019. Anul scolar începe din 01 septembrie 2018.