avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate aniea

Activitate aniea

Buna ziua. O microintreprindere (constructii) are in ianuarie 2024 CA 33600 lei si pierdere contabila, beneficiaza de facilitatile in constructii?
Buna seara,
Societate de constructii cu angajat cu contract part time si un brut de 570 lei plateste cas si cass la salariul minim? Sau plateste doar cas?
Multumesc.
Multumesc
Buna ziua,
Stiti cumva pe ce cod de clasa mij. fix intra o masina de tuns gazon ?
Multumesc
Răspuns la discuția Inregistrare ecran telefon
Mulțumesc Cornel Grama
Buna ziua,
Pe ce cont pot sa inregistrez un ecran telefon mobil, telefonul este cumparat pe firma si i s-a spart ecranul. A fost dus la reparat si inlocuit ecranul, sau sa pun pe servicii reparatii?
Multumesc.
Răspuns la discuția Deducere tva factura avans
Multumesc
Buna ziua,
Am o factura de avans (prestari servicii) pe care nu am reusit sa o achit. Pot sa-mi deduc tva-ul? Furnizorul nu este cu tva la incasare.
Multumesc.
Mulțumesc frumos. Studii superioare am, experienta am, cu toate acestea nu am cum să țin contabilitatea altfel decât cu CIM, însă, administratorul societății nu este de acord, de aceea mă văd nevoită să renunț.
Asa am zis si eu, dar administratorul nu doreste sa incheie contract de munca, asa ca, sunt nevoita sa refuz, neavand calitatea de expert, nu am ce sa fac. Baniuesc ca o alta varianta nu exista. Multumesc pentru raspuns.