Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Ceva e greșit acolo, proprietarii nu au contract direct cu furnizorul de energie electrica ? Adică furnizorul are contract doar cu asociatia ?
Da, e un caz pe care nu l-am mai întâlnit.
Nu sunt mesaje răutăcioase, nu am mai întâlnit asemenea caz, ar însemna că ce se întâmplă în asociația dvs. e ilegal rău de tot. Puteți reclama la primărie conform art. 102/1/e din legea 196/2018, pentru depășirea atributiunilor, președintele de asociatie, sau, chiar, dacă primăria nu sancționează contravențional vinovatul, puteți ajunge în instanță și nu vad de ce nu ați avea câștig de cauza.
Fondul de rulment se folosește pentru altceva, recitiți legea 196/2018, nu pentru investiții în achiziționarea unor echipamente noi. Acest lucru se aproba cu acordul a cel puțin 2/3 din totalul proprietarilor.
Opinia mea e ca autorul acestui subiect nu cunoaște exact situația.
ynocentta a scris:
Tocmai pentru a nu va deranja sa reincepeti dispute si polemici dupa cum aveti placerea am postat fragmebtul din topic si utilizarea legala a fondului de rulment