avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate vladmuresan

Activitate vladmuresan

Mulțumesc! Am să mă uit pentru a afla mai multe detalii :)
Salut! Context: doresc să fac un contract de colaborare, pe baza căruia ar fi următoarele: COLABORATORUL (eu) se angajează să facă o serie lucrări artistice, BENEFICIARUL (cealaltă parte a contractului) se angajează să le hosteze, să facă marketing și să le vândă pe o platformă online NFT. Pe urma vânzărilor după ce eu îi fac lucrările, eu ar trebui să primesc 50% din sumă, iar Beneficiarul 50%. Întrebarea este: CUM MĂ ASIGUR CĂ DUPĂ TERMINAREA CONTRACTULUI PE PERIOADĂ DETERMINATĂ BENEFICIARUL NU-MI VA VINDE LUCRĂRILE PE ALTE PLATFORME ONLINE DACĂ ACESTEA NU SE VÂND PE DURATA CONTRACTULUI PREZENT și CUM MĂ ASIGUR CĂ EU VOI PRIMI SUMA DE 50% DIN ORICE VÂNZARE PE TERMEN NELIMITAT/PÂNĂ CÂND LUCRĂRILE SE VÂND? Mulțumesc anticipat!
7.4 CEDENTUL va preda CESIONARULUI, la incetarea sau denuntarea contractului, toate documentele realizate in cadrul prezentului contract si orice materiale incredintate acestuia sub orice forma de catre CESIONAR.

8. RASPUNDEREA CONTRACTUALA
8.1 In cazul neexecutarii sau executarii necorespunzatoare a prevederilor prezentului contract si a Anexelor parte integrata acestuia, partea in culpa datoreaza celeilalte parti dezdaunari potrivit legii.
8.2 CESIONARUL este in drept sa denunte in mod unilateral prezentul contract in cazul in care CEDENTUL nu isi executa obligatiile asumate conform prezentului contract.

9. SOLUTIONAREA LITIGIILOR
9.1 Eventualele neintelegeri ivite intre parti ca urmare a executarii prezentului contract se vor solutiona pe cale amiabila.