avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Elenaa5

Activitate Elenaa5

In analiza dosarului de bursa socială mi-au exclus sora și mama din componenta familiei pe motiv ca nu am același domiciliu cu ele și la numărul membrilor familiei m-au trecut doar pe mine. Menționez ca doar eu realizez venituri, mama și sora mea nu, astfel încât, luând in considerare doar venitul meu, era peste minimul pe economie. In regulament scrie ca pana la 26 de ani venitul minim pe familie se calculează luând in considerare toți membrii familiei. Deci in situația in care eu in calitate de student lucrez, dar ceilalți membri nu realizează niciun venit, pot depune contestație pentru a primi bursa? Familia e reglementată in vreun fel in regulamentul burselor in funcție de domiciliu sau filiație?
Răspuns la discuția Bursa socială student
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Bursa socială student
Inteleg, dar întrebarea mea e dacă tata se încadrează in membrii familiei dacă părinții sint divortati, nu primesc pensie de la tata și sunt sub tutela mamei.
In situația in care vreau sa aplic pentru bursa socială, o pot obține dacă sunt angajata? Pentru acordare e nevoie ca venitul familiei sa nu depășească minimul pe economie pe persoana. Părinții sunt divorțați amiabil, eu sunt in grija mamei, însă ea nu înregistrează niciun venit. In aceste condiții, pot obține bursa, dacă eu aplic și sunt angajata?