avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Ligiaa

Activitate Ligiaa

Acum 10 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc si includea in contract si dependinte. Acestea se refera la o boxa la subsolul blocului..Ni s-au inmanat cheile pentru boxa respectiva. Noi, nu am folosit- o. Dupa cativa ani, un vecin, a spart abuziv intrarea in boxa si si-a insusit- o. , fara nici un avertisment sau drept. La momentul respectiv nu am reactionat. Acest vecin, a procedat similar pana atunci si cu alte boxe, dar a fost inlaturat. Eu, acum vreau sa vand apartamentul si ss recuperez boxa respectiva, pentru ca viitorul proprietar doreste si boxa. Care sunt modalitatile de a recupera aceasta boxa? Sa procedez la fel de necivilizat cum au procedat ei- adica sa sparg lacatul si sa o eliberez? Pentru ca, este foarte atogant vecinul respectiv si se considera in drept. Sunt martori vecini din scara ca acedt vecin a spart si alte boxe de-a lungul timpului. As dori sa rezolv aceasta problema in mod corect, fara dispute si scandal . Cum pot proceda in acest caz?