avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate crissybmw

Activitate crissybmw

Răspuns la discuția Preluare de leasing
Dar cine imi va emite chitantele pt fiecare luna platita? Tot cei de la Bcr Leasing? Atunci cand voi plati, chitanta va fi pe numele meu?
Răspuns la discuția Preluare de leasing
Contractul de imprumut se face la notar?
La arhiva ma pot duce singura? Sau cu proprietarul masinii?
Multumesc mult de tot!
Buna ziua, am o "problema" daca pot spune asa. Am un amic care a fost director de vanzari la Bcr Leasing si si-a cumparat o masina in lesing, bineinteles cu beneficiile aferente (reducere de la dealer, nu plateste dobanda etc). Mi-a facut o propunere, sa "preiau" leasing-ul, dar proprietar sa ramana tot el, ca sa beneficiez in continuare de reducere, neplata dobanzii, dar sa facem o hartie la notar, ca dupa ce voi termina de platit masina, sa ramana a mea. Se poate face asta? Ce acte imi trebuiesc? Imi va emite chitanta dupa plata fiecarei rate? Sunt in mare dilema, mai ales ca i-am dat deja banii de avans, iar zilele astea urmeaza sa ne prezentam in fata notarului.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara !
Da, o sa ii trimit o recomandata cu confirmare de primire (ca sa am si dovada ca i-am trimis) si astept o saptamana, dupa care, daca primesc in continuare pensia alimentara, voi actiona cu acel executor judecatoresc. Dar cum voi face rost de el? Trebuie sa ma duc la tribunal? Cu cine sa vorbesc? Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara !
Daca nu vrea sa o opreasca benevol, unde trebuie sa ma adresez? Specific ca sunt certata cu tatal meu, cel care imi da pensia alimentara. Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara !
Buna ziua. Ma numesc Cristiana, am 24 ani, sunt din Bucuresti si as avea o problema la care nu mi-a raspuns nimeni pana acum. Am terminat facultatea in iulie 2007, am pensie alimentara din martie 2003 si am citit in clauza ca am dreptul la pensie alimentara pana termin facultatea sau pana cand implinesc varsta de 25 ani (in cazul in care mai urmez o facultate, master etc). Problema e ca am terminat facultatea, sunt angajata cu carte de munca si pensia tot continua sa vina. Trebuie sa sun undeva sa anunt sau sa las sa se opreasca de la sine? Daca nu anunt (nu stiu unde), s-ar putea sa platesc toata pensia care mi-a venit peste termenul legal? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Va multumesc. Cristiana