avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2049 soluții astăzi
Forum Activitate radulucian 22

Activitate radulucian 22

Va mulțumesc de răspuns .
Conținutul sesizării este dens, nu l-am descris aici. Este vorba de facturi de apa estimative la care noi am transmis sa fie in 0 deoarece nu locuim la imobil. Asociația nu răspunde decât tardiv și nu la obiect când sesizăm aspecte către dansii.
De 7 luni avem infiltrații mai ales iarna , cartonul de deasupra este rupt ,am propus reparatii dar nu se face nimic .

Avem și alte probleme cu sigiliile obligatorii la care asociația ar trebui să desemneze cine le pune, și cum se colaborează. Nu putem monta contoarele din cauza lipsei de informatii și colaborare .
Și altele, totul cu dovezi și adrese .

Răspuns la discuția Probleme cu compania de apă
Va deranjează expunerea unei situații ?
Întrebarea evidenta este prin ce proceduri se pot lua măsuri împotriva a angajatilor ce nu își exercită atribuțiile? Și prin ce legi aplicabile .

Sau poate ne îndreptăm și împotriva instituțiilor .
Cum se numește a da procedura de soluționare la al carea mail de contact se primește răspuns cu postmaster fail automat?

[ link extern ]

CHKa a scris:

Dvs. aveti o intrebare , sau doar ii parati pe cei de la Apavital ?

Asociație proprietari răspundere

Pentru abuzuri referitoare la facturi am făcut sesizare la primăria locală la departamentul alocat cât și ANPC . Nu am primit răspuns ,de luni de zile . De ce legea spune sa ne adresam la aceste instituții daca ele nu exista în fapt ?
Apavital sa , observ că nu lasă nici recenzii aprobate , au șters fb și orice altă modalitate contact.

Le am dat mail pe contact@ apavital.ro și de luni de zile vin erori pt că au blocat căsuțele mail .

Au și ei tehnici de a lua din averea populatiei:
- când cumperi un imobil imediat trebuie sa le plătești taxe de 500-1000 lei sa debranseze,demonteze ,monteze contor , deși tu ar trebui doar sa ai contractul transcris pe numele tau. Contorul daca e in termen e ok, daca nu verificare și alți 5 ani și garanție ( obligațiile lor)

- metode de a citi eronat , valori de sute de MC diferența în scurt timp .

La notificări nu răspund , că așa e moda in Iași la companiile care au susținere de la stat . Te fura și până nu le dai in judecata ( nu ANPC,aia sunt alta căpușă ) nu ai șanse
Am dovezi la absolut tot .

Grijă când vinzi o casa, dai notificare reziliere și tot îți vin facturi la nesfârșit. Apoi tot ei te cearta cu emailuri .. Apavital
Răspuns la discuția Probleme ApaVital
Am fost in audiență cu tot stafful in urma furaciunilor ce le fac.

Au și ei tehnici de a lua din averea populatiei:
- când cumperi un imobil imediat trebuie sa le plătești taxe de 500-1000 lei sa debranseze,demonteze ,monteze contor , deși tu ar trebui doar sa ai contractul transcris pe numele tau. Contorul daca e in termen e ok, daca nu verificare și alți 5 ani și garanție ( obligațiile lor)

- metode de a citi eronat , valori de sute de MC diferența în scurt timp .

La notificări nu răspund , că așa e moda in Iași la companiile care au susținere de la stat . Te fura și până nu le dai in judecata ( nu ANPC,aia sunt alta căpușă ) nu ai șanse
Am dovezi la absolut tot .

Grijă când vinzi o casa, dai notificare reziliere și tot îți vin facturi la nesfârșit. Apoi tot ei te cearta cu emailuri .. Apavital

Adam Grecu a scris:

Eu va propun sa mergem din aproape in aproape, adica mergem in audienta la dl. Toma si functie de rezultatul interventiei, mai discutam.
Poate dura mai mult, dar asa este normal.
Va trimit un mesaj privat cu nr. meu de telefon si o adresa de mail
Adam Grecu

Abuz poliție Republica Moldova

De peste un an în Moldova am drum din când în când .

Nu am avut nici un incident , merg foarte prudent , fara nici un incident până ieri .
Dar am pățit o urat de tot. După un an de drumuri im Md fara incidente , mers liniștit relaxat, azi vad un Logan de politie ce mă urmărește insistent 5 kilometri în spatele meu, aprinde sirena deși eram in afara localității după vama , cere actele .

Le dau și îmi arată foto că uite anul trecut prin vara aveam 62 pe camera in localitatea de , 70 la ora in localitatea de z cu poze, nu aveai vinieta etc . Preda Permisul acum, se ia pe 70 zile și amenda 6600 lei plus sa mă dau jos din mașină sa o las acolo în câmp.

Deci de cate ori am fost și am trecut pe la gaz poliții niciodata nu am fost oprit . Am văzut înregistrarile din sistem intra adevăr dar mă întreb totuși dacă totul e pe bune . Sunt peste 6 luni de la acele pozez erau prin mai iunie si iulie 2024. Am o înregistrare audio , pot face ceva?

Am rezolvat cumva dar nu în modul așteptat... A trebuit sa scot o suma mare din buzunar ..

Agenție imobiliară Șicane client

Am o cumpărare o locuință în derulare cu antecontract semnat, platit și parțial comision agentie .
Agenții se comporta arogant ,nu răspund la telefon , nu vor să mai facem o vizionare la fata locului deși am programat cu o săptămână înainte. Noi când am vandut am permis cumpărătorilor sa vina să măsoare, pt amenajare casa de 4-5 ori.

Au și incasat mare parte din comision, nu am sunat decât ziua, dar găsesc motive sa nu colaboreze.

Ei încearcă să își bataj joc de noi care am și platit . Ce se poate face dpdv legal?

Menționez că singura vizionare a fost la oferta câteva minute
Oricum fotografii și video sunt concludente in raport cu cele promise în contract execuție .

Singura soluție e alta firma dar sigur ei vor evalua lucrările că de la zero nefiind terminate nici una la final .]

Dacă vine altă echipă că fi ff dificil de estimat ce au făcut .
O firma cu care am făcut contract de execuție renovare tot întârzie să termine lucrarea . Cu banii trebuie sa reglam dar totul a fost lăsat de doua luni și ceva in deriva, un singur angajat bețiv care tot face scandal pt bani și nu lucrează mai nimic

Vreau sa fac pv recepție forțat cf contract , pot sa convoc în termen scurt de 24 ore și să îl fac singur daca nu vine constructorul ?
Firma constructii nu respecta înțelegerile.

Am făcut un contract simplist cu lucrările de făcut cu acea firma , s au apucat și au făcut ceva o săptămână, apoi au lăsat livrarea in coada de peste . Apucasem sa le dau tranșele stabilite dar ei nu au realizat lucrările ci doar tergiversare, arunca mult material, au făcut o parte din lucrări prost și trebuie sparta faianță ...

Pot face eu un pv lucrări conform filmări ,poze la locul faptei și să le impun în termen de finalizare? Im contract nu este trecut termen dar totuși bănuiesc că aveau obligația să vina vunnr de oameni cu care au început lucrarea . Lucrările stagnează de aproximativ o lună iar administrarul încearcă să amenințe tot el, nu e disponibil când îl chem sa vina , nu face nimic .